Gitarr med dansbeats <3

Jag tänkte rensa hjärnan med lite najs musik såhär innan läggdags. Ibland gillar jag att lyssna på musik innan jag somnar, oftast brukar det dock bli lugna fast bra låtar från spotify eller möjligtvis såndär lugnande musik utan text. (Fast om jag råkar somna mitt på dan så kan ni ger er sjutton på att radion står igång på högsta volym haha!)

Men ikväll satte jag iaf igång nån halvlugn låt på youtube. Och ni vet hur Youtube tror dem kan läsa tankar och veta vad man vill lyssna på? För en gångs skull så lyckades dem faktiskt jävligt bra. Ja, det ena ledde hursomhelst till det andra och plötsligt dyker denna låten upp. Och blev jag halvt kär i den? Ja det blev jag. Så nu har låten redan gått på repeat 10-20 gånger (minst!) och här sitter jag, förvirrad över hur man formulerar meningar medans ens trötta huvud bara dansar i takt till låtens härliga gitarr-beat. Men helt ärligt, är det bara jag eller är det något speciellt med sånna här grooviga gitarrlåtar? <3

Godnatt! 🙂