Hello business woman! HBTQ-bikes? Why u do dis?

För att vara jag, så händer det sjukt mycket nu. Så snart som möjligt drar jag in till Helsingborg, lämna tillbaks lite kläder, hälsa på jobbet men framförallt skriva lägenhetskontrakt. Om jag inte får för mig något annat så verkar det nämligen som att jag blir helsingborgsbo i december! Haha! Imorgon blir det en tur in till Ängelholm. På onsdag kommer tidningen hit för att intervjua mig. På torsdag är det fotoutbildning på kontoret, jag ska ju fota studenten om en månad och inte heller det lyckas jag ta in och inse och panika över. Jaja, lika bra det haha..

Det största som egentligen händer nu är ju ändå definitivt att jag startar café om en månad! Ja, bara en månad kvar och jag har ap-mycket att hinna med tills dess. Och jag tänker definitivt inte rabbla upp allt för det är både tråkigt att läsa och inte direkt något att skryta med. Men jag tänker absolut göra ett bättre inlägg när jag hinner för er att läsa om allt det spännande jag har på gång! 😀 Egentligen vill jag bara dela med mig av allt nu på en gång, men den som väntar… OCH i förra veckan blev jag utsedd till en av två vinnare av ungdomsledarpriset i Båstad kommun. Även det har jag sjukt mycket att säga om… Ahhr, tiden..

Haha! Vilket taskigt inlägg egentligen. Jag ger bara en massa intressanta händelser men ingen fakta runtomkring. Vad är det för boende jag ska flytta till? Varför ska jag bli intervjuad? Varför har jag sprayat cyklar? Juste, det kanske ni inte undrade över för det har jag faktiskt inte skrivit något om, än hehe. Men medans jag färgade dem häromdan så kom en av polackerna förbi som jobbar för föräldrarna och tittade lite frågande på mig. Han undrade vilka färger och om det var HBTQ-bikes. Det tyckte jag var lite roligt, framförallt eftersom jag vet att den andra polacken eventuellt är lite kontroversiell när det kommer till sånt. Fast han kallade mig precis för business woman, so it’s cool. Hehe.

Ett svar på ”Hello business woman! HBTQ-bikes? Why u do dis?”

  1. Låter som du lever i hundra nittio.. Ska lite kul när du avslöjar allt spännande Du har på gång

Kommentarer är stängda.