Daaaans

Klockan är i skrivande stund 05.28. Jag sitter på tåget mellan Helsingborg och Förslöv. Det återstår fortfarande att se om jag får vänta i kylan en timme eller om någon kan vakna och plocka upp mig haha ???

Ja, jag hann inte så mycket längre(syrran plockade upp mig). Nu är klockan plötsligt 18.20 och jag har spenderat hela dan i sängen och mått som jag förtjänar. Men då syftar jag inte på alkohol (drack ju inte en droppe. Eller jo det gjorde jag ju men ändå knappt). Men om ni däremot läst mitt förra inlägg så kan jag ju avslöja att jag är halvt dysfunktionell ibland på grund av höstens ständiga fläng. Och eftersom gårdagen var busy-busy så reagerar jag med att vara i sängen idag. 🙂

Första halvan av gårdagen spenderades i mormors gamla hus. Sen drog jag direkt till en kompis som fyllt år och hann lyckosamt på något vis med att fixa present däremellan.
Det var verkligen jättekul att träffa henne och dem andra igen. Tror inte vi har träffats i person sen sist den här tjejen fyllde år, kort innan jag drog till Österrike. Men är det inte sjukt vad mycket som hinner hända på ett år!!? Ni vet gällande; bostad, jobb, förhållanden, framtidsplaner, draman etc. Min tidsuppfattning är helt off men jag antar att man är i en ålder då det helt enkelt bara händer mycket. Dem här första åren som ”vuxen” och man ska stå på sina egna ben och så vidare och så vidare.
Det var också ett tag sen jag var ute och dansade och trots att musiken var sämre än vanligt och trots att stället var fullt av äckel-drägg som inte direkt förbättrar männens rykte så var det rätt kul ändå!

Det är alltså fullständigt okej att spendera denna dagen i sängen på grund av gårdagens och nattens skojsigheter! ♥ 🙂 

P.s. Hur fan kunde Arja ”Sayonara” inte gå vidare i gårdagens mello!??!??!? Obs, seriös.

Slappande framför mello på play 🙂 <3